Russell Okung modtager halvdelen af hans $ 13 millioner kontrakt i Bitcoin

  • Super Bowl-vinder og to gange NFL Pro Russell Okung modtager halvdelen af sin kontraktløn i Bitcoin.
  • Ved hjælp af Lightning Network konverterer Okungs team hans løn direkte til BTC.
  • Okung modtager $ 7,5 millioner i BTC, hvilket sandsynligvis gør ham til den første pro-atlet, der gør det.

Og nu modtager han halvdelen af sin nye kontrakt i BTC

Pro-Bowl-mester Russell Okung har været en stærk tilhænger af Bitcoin i årevis, og nu modtager han halvdelen af sin nye kontrakt i BTC.

Okung annoncerede et nyt partnerskab med Strike, et netværk, der bruger Bitcoin Lightning Network. Netværket vil gøre det muligt for ham at skjule 7,5 millioner dollars af sin fodboldkontrakt på 13 millioner dollars til BTC.

Okung har presset på for at hans nuværende og tidligere hold skal betale ham i Bitcoin i løbet af de sidste par år. Og med den seneste rally til nogensinde højder ser det ud til, at han endelig fik sit ønske.

Okungs team, Carolina Panthers, kan sende en del af hans løn direkte over Lightning Network i stedet for via sin traditionelle konto, hvilket giver mulighed for næsten øjeblikkelig konvertering til bitcoin.

Dette ser ud til at markere en vigtig milepæl for bitcoin og aktivklassen for kryptokurrency, da dette er første gang en professionel spiller får betalt direkte for deres arbejde.

Okung har været temmelig højlydt om denne idé. Beslutningen er godt repræsenteret af et af hans tidligere citater, „penge er mere end valuta, det er magt.“

Hvad er strejke?

Strike er en bank-kompatibel API til Bitcoin Lightning Network. The Lightning Network har været under udvikling i flere år. Det giver mulighed for hurtigere og billigere bitcoin-transaktioner gennem brug af en ‚anden lag‘-blockchain-protokol.

Ved at bruge Lightning Network til at gennemføre transaktioner kan mindre overførsler (mikrotransaktioner) håndteres mere effektivt.

Strikes overholdelse og regulatoriske standarder er en vigtig del af denne aftale, da de gør det muligt for Okung og Carolina Panthers at lovligt gennemføre betalingen i henhold til ligastandarder.

Jack Mallers, grundlægger og administrerende direktør for Strike, er yderst bullish på nyhederne og forklarer en cryptocurrency twitter-influencer:

”Fik flere atleter på ventelisten, som vi er ombord nu. NFL, NBA, MLB. Selv nogle Billboard-kunstnere. Stacking af sats bliver mainstream, vi er ved at sprænge denne sh * t op, lige ved at komme i gang ”.

Mallers ‚ord antyder, at dette kun er begyndelsen. Der vil sandsynligvis være lignende meddelelser for professionelle atleter og berømtheder i de kommende måneder.

Hvis yderligere mainstream-ikoner begynder at acceptere Bitcoin for deres arbejdskraft, vil det sandsynligvis se en betydelig del af deres følgende rush til kryptokurrencyaktiklassen.