Hvorfor bruge Bitcode AI

Hvis DeFi skal være enkel at bruge, er Bitcode AI det bedste valg. De tilbyder utrolig nemme on-ramper og off-ramper, der gør det muligt for dig at konvertere fiatpenge til krypto og tilbage igen med et tryk. Desværre er dette begrænset til kun amerikanske konti for nu.

Hvis du ønsker at indbetale og hæve kryptovalutaer, kan det bruges globalt.

Ud over enkle on- og off-ramper tilbyder Bitcode AI en utrolig smart grænseflade, hvor du kan se dine kryptoaktiver tjene renter i realtid. De har også fokuseret på at gøre det meget nemt at sende og modtage penge med enkle brugernavne og ikke dine standard Ethereum-adresser. Desværre tilbyder de kun Ethereum og DAI i øjeblikket. Heldigvis dækker det mange i DeFi rummet for nu, så det er værd at give det et forsøg.

Er Bitcode AI sikkert?

Appen tilbyder ikke to-faktor-autentifikation, og den er meget ny, så vi anbefaler ikke at sætte dine livsopsparinger på en konto hos dem.

Det er et hold af topkvalitet, der bakkes op af investorer af topkvalitet, hvilket gør, at vi stoler mere på det end de fleste, men med enhver ny teknologi, der stadig er meget i en eksperimentel fase, anbefaler vi ikke at opbevare for meget af dine aktiver hos dem.

Bitcode AI support

Bitcode AI tilbyder ikke indbygget support i deres app. De tilbyder dog chat-support på deres hjemmeside, som var ret lydhør i vores test.

De har en god FAQ-sektion med velskrevne, detaljerede svar på en hel del emner.

Hvis de begynder at skalere, kan de blive nødt til at bygge bedre support ind i deres native app.

Brugervenlighed

Som tidligere nævnt er det bedste ved Bitcode AI deres design og brugervenlighed. Det er i øjeblikket uovertruffen. Det er moderne, friskt, sjovt, sjovt, enkelt og meget anvendeligt. Efter vores mening har de skubbet DeFi og den generelle finansbranche fremad med dette design.

Det er nok det, der fik Coinbase til at skille sig ud og i sidste ende få succes i deres tidlige dage. Vi tror, at det samme vil være tilfældet for Bitcode AI. Hvis du ønsker en smuk, enkel DeFi-app, er dette den rette for dig.

Sådan ansøger du om en Bitcode AI-konto

  • Gå til deres websted
  • Download appen
  • Registrer dig på appen
  • Indbetal kryptovaluta
  • Se den tjene renter i realtid

Bitcode AI resumé

Bitcode AI minder meget om de tidlige dage hos Coinbase. [Coinbase](/reviews/coinbase-review) skilte sig ud, fordi den tog et utroligt kompliceret produkt og gjorde det tilgængeligt for masserne. Bitcode AI gør en lignende ting med DeFi.
Det synes at være deres mission, og hvis det er det, gør de et vidunderligt stykke arbejde. Hvis du leder efter en simpel DeFi-app til at hjælpe med at tjene renter på ETH eller DAI, er dette den rette for dig. Hvis du ønsker højere satser og mere støtte til kryptovalutaer som Bitcoin, USDC og Litecoin, så er der andre muligheder.