Bitcoin SV-prisanalys: 3 januari

Ansvarsfriskrivning: Resultaten av följande analys är författarens enda uppfattning och bör inte betraktas som investeringsrådgivning

Bitcoin SV-marknaden har varit starkt korrelerad med Bitcoin-marknaden och det aktuella priset har rörts i enlighet med Bitcoin. Även om marknaden inte speglade det exakta rallyet på BTC-marknaden, rörde det sig fortfarande högre och med mindre volym.

BSV fyra timmars diagram

BSVs diagram indikerade rörelse i sidled för myntets pris. Trots volatilitet på kryptomarknaden har Bitcoin Bank SVs pris inte sett någon drastisk förändring. Vid presstid när priset på BSV var nära testmotståndet på 171 $, medan det handlades till 168 $. Marknaden upplevde ett enormt köptryck i skrivande stund.

Resonemang

Relativ styrkaindex har tappat sig närmare den överköpta zonen när köpare översvämmer BSV-marknaden. Eftersom myntet lyckas överträffa det aktuella motståndet kan RSI hamna i det överköpta territoriet, vilket kan utlösa försäljningspress.

Samtidigt har pengar strömmat drastiskt in på marknaden. Chaikin Money Flow noterades att vara över nolllinjen och indikerade styrka på marknaden. Det bröt förbi motståndet och har fortsatt en stigning uppåt som bekräftar den haussex på CMF-marknaden.

Placera

Inträde: $ 167,50
Stop-Loss: $ 171,403
Take-Profit: $ 161,36
Risk-till-belöning: 1,57

Slutsats

BSV: s rörelse uppåt kan begränsas på lång sikt. Indikatorerna har projicerat stora köpare på marknaden, men det kan bli mättat, vilket resulterar i att BSV-priset kollapsar. Även om det finns en hausseartad trend på marknaden kan det komma en korrigering på marknaden som kommer snart.